BestPracticeAward2013
Terug naar home

FACILITAIRE DIENSTVERLENING

Vacatures | Vestigingen | Contact

OvernameVanGunst

u bent hier: home / OvernameVanGunst

NIVO NOORD neemt Van Gunst Asbestsanering over

NIVO NOORD neemt Van Gunst Asbestsanering over

Overname maakt facilitair aanbod compleet in Noord Nederland.

Leeuwarden 1 juni 2017 – Per vandaag wordt het bedrijf Van Gunst Asbestsanering uit Bolsward overgenomen door NIVO NOORD te Leeuwarden. Asbestsanering wordt de vierde pijler van NIVO NOORD, naast het bestaande dienstenpakket van facilitaire dienstverlening, specialistische reiniging en calamiteitendiensten.

Duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit
Er zijn veel overeenkomsten tussen beide bedrijven. Zowel NIVO NOORD als Van Gunst Asbestsanering werken actief aan een gezonde leef- en werkomgeving en hebben de thema’s veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel. “Het is de visie die ons verbindt. We hebben dezelfde denkwijze over duurzaamheid, personeelsbeleid en de toekomst”, aldus directeur-eigenaar Annette van der Meulen.

Asbestsanering maakt het aanbod compleet
“Dit is een geweldige stap voor NIVO NOORD”, vertelt van der Meulen. “Het sluit naadloos aan op onze reeds brede dienstverlening. Van oorsprong is NIVO NOORD gericht op (kantoor)schoonmaak. Omdat we al jaren een totaalleverancier zijn, inclusief afvalmanagement en onderhoud, is de naam facilitaire dienstverlening passender.
Naast de facilitaire dienstverlening verzorgt NIVO NOORD tevens specialistische reiniging, zoals bijvoorbeeld glasbewassing en gevelreiniging. Onze calamiteitendiensten zorgen voor een oplossing na brand-, roet- en waterschade. Met asbestsanering maken we ons aanbod compleet. We willen graag 1 loket zijn voor onze opdrachtgevers. Ondernemers, eigenaren en/of beheerders hoeven daardoor maar één bedrijf in te schakelen voor alles dat te maken heeft met hun bedrijfspand” aldus de directeur-eigenaar.

Innovatieve oplossing voor asbestsanering
Van Gunst Asbestsanering is in de afgelopen vier jaar uitgegroeid tot marktleider in Friesland en saneert jaarlijks direct en indirect zo’n 3000 wooneenheden voor diverse woningcorporaties en vastgoedbeheerders. Van Gunst heeft o.a. een licentie voor het gebruik van een vernieuwende innovatieve saneringsmethode ‘Mini Containment’. Deze methode is sneller, praktischer en minder belastend voor het milieu én de bewoner die tijdens de asbestsanering gewoon in de woning aanwezig kan blijven.

Voor meer informatie kijkt u op: http://www.vangunstasbestsanering.nl/

Annette van der Meulen ondertekent contract.
Annette van der Meulen ondertekent contract.
Schoonmaakbedrijf NIVO NOORD on LinkedIn
Schoonmaakbedrijf NIVO NOORD on Facebook
Schoonmaakbedrijf NIVO NOORD on Twitter
Zoeken

Zoeken

NIVO NOORD Facilitaire Dienstverlening | Avondsterweg 1 | 8938 AK | Leeuwarden | Telefoon: (058) 284 95 15 | E-mail | Disclaimer