Nieuws

Hieronder leest u over de actualiteiten rondom NIVO NOORD:

Twee weken fossielvrij voortbewegen

fossielvrij

Het is maandagmiddag. Een VW E-Golf wordt afgeleverd op ons hoofdkantoor in Leeuwarden. Deze elektrische auto zal door ons uitvoerig getest worden. We zijn nieuwsgierig naar de inzetbaarheid van elektrische voertuigen, maar we hebben ook nog wel wat onzekerheden. Hoe zit het bijvoorbeeld met de actieradius van deze auto’s? Kunnen we hiermee in ons werk […]

Lees meer

Leeuwarden Fryslân 2018

leeuwarden 2018

LF 2018 – Culturele hoofdstad van Europa Het jaar 2018 is het jaar waarin Leeuwarden Fryslân zich Culturele Hoofdstad van Europa mag noemen. Aangezien NIVO NOORD haar hoofdkantoor in Leeuwarden gevestigd is, zijn wij hierbij nauw betrokken. Wat houdt Leeuwarden-Fryslân 2018 in? Op de website van Leeuwarden-Fryslân 2018 omschrijft men het jaar als volgt: “Leeuwarden-Fryslân 2018 pakt […]

Lees meer

CAO en pensioen aangepast

Weet jij wat er per 1 juli veranderd is voor je portemonnee? Vul dan je gegevens in en bekijk wat er verandert in jouw situatie via Wijzer in geldzaken.  

Lees meer

Het thema gastvrijheid

gastvrijheid

En ook in Groningen werd aandacht besteed aan gastvrijheid. Doubble U “De Hospitality Specialist van het Noorden” verzorgde wederom deze hospitality training.

Lees meer

Wat is een Osmose unit?

Osmose unit

Een Osmose unit of installatie reinigt/filtert water. Met dit gereinigde water kunnen onze glazenwassers bijvoorbeeld de ramen reinigen en krijg je een streeploos resultaat. Daardoor hebben we minder middelen nodig zoals bijvoorbeeld azijn. Dat is ook weer goed voor het milieu.

Lees meer

Wilt u meer informatie over schoonmaak? 058 - 284 95 15 Vraag vrijblijvend een offerte aan Offerte aanvragen