Zorg

Schoonmaakonderhoud in de gezondheidszorg is veeleisend; een schone en hygiënische ruimte en omgeving is essentieel in de zorg. Uiteraard voldoet het schoonmaak onderhoud van NIVO NOORD aan de hoogste eisen. Zo is NIVO NOORD proactief op het gebied van hygiëne en infectiepreventie voor ziekenhuizen en zorginstellingen.

VMS systeem

Daarnaast is NIVO NOORD bekend met het VMS systeem in ziekenhuizen. Doordat MVO bij NIVO NOORD hoog in het vaandel staat, wordt de kwaliteit altijd gewaarborgd. NIVO NOORD streeft voortdurend naar hoge kwaliteit schoonmaak onderhoud. Daarom is uw omgeving in de gezondheidszorg verzekerd van hygiëne.

zorgSchoonmaak Gezondheidszorg: Ondersteuning van eigen dienst

NIVO NOORD biedt naast volledige uitbesteding van schoonmaak gezondheidszorg diverse ondersteunende activiteiten op het gebied van schoonmaak en zorg, zelfs als u werkzaamheden uitvoert in eigen beheer. De wijze van ondersteuning van uw eigen dienst is afhankelijk van uw organisatie. Op ZorgNIVO kunt u terecht voor meer informatie over ondersteunende diensten van NIVO NOORD.

Aanvullende informatie schoonmaak gezondheidszorg

Wilt u weten hoe u NIVO NOORD in kunt zetten voor schoonmaak gezondheidszorg? Neem dan contact met ons op via email. U kunt onze specialisten bereiken op (058) 284 95 15, of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wilt u meer informatie over schoonmaak? 058 - 284 95 15 Vraag vrijblijvend een offerte aan Offerte aanvragen